KATEGORIER

INFORMATION

HJÆLP

FØLG OS

TILMELD NYHEDSBREV

Vigtig info om VM, JEM, JNOM og OPENWEEK

05/06/2018

 

Sidste tilmelding- og betalingsfrist 16. juni 2018

JNOM:

Der er kun én forhåndstilmelding til JNOM. Bestyrelsen I ECD har derfor valgt ikke at deltage med træner i dette stævne da det vil blive alt for omkostningsfuldt for den enkelte sejler. Ønsker du at deltage i stævnet skal du derfor selv sørge for tilmelding og betaling.

 

 

JEM og VM deltagerbetaling:

På baggrund af de tilkendegivelser der var fremkommet inden bestyrelsens møde den 3. juni, har bestyrelsen beregnet en maksimumpris for deltagelse.

Prisen ved 21 deltagere og 2 trænere til VM er 4.200 kr. og prisen ved 9 deltagere og 1 træner er 4.000 kr.  Prisen vil falde ved flere deltagere. Afregning af overskud vil ske til den enkelte deltager efter regnskabsafslutning af stævnet.

Prisen for VM indeholder ikke OPEN WEEK og trænerbistand til OPEN WEEK.

 

TILMELDING:

  • Du tilmelder dig og betaler til det stævne du skal deltage i, på ECD´s Web-shop. Der kommer en regning.

  • ECD sørger for videre tilmelding og betaling til JEM og VM – det skal du ikke gøre.

  • Du sørger selv for tilmelding og betaling til OPEN WEEK og JNOM.

 

Trænerbistand til OPEN WEEK:

ECD tilbyder trænerbistand til OPEN WEEK, dog kun på de 4 træningsdage. Trænerbistand til registreringsdagen til OPEN WEEK er ikke med i ECD´s tilbud. Prisen for trænerbistand til OPEN WEEK er 10.000 kr. pr. træner, der vil blive fordelt på det antal sejlere der ønsker trænerbistand. Prisen dækker udelukkende vederlag, ophold og brændstof til Rib.

Trænerbistand til OPEN WEEK er ikke med i VM-prisen.