settings.tab.title.demo

Webshop

Hvordan betaler jeg hos EuropeClass.dk


Når du køber et produkt hos Europe Class Denmark, kan du vælge mellem 2 typer betalinger. 1. Manuel Betaling 2. Kortbetlaing (paypal) MANUEL BETALING: Når på bestiller noget hos ECD modtager du en bekræftelse på dit køb, i denne bekræftelse står der hvor du skal overføre pengene hen itilfælde af manual betaling. HUSK! Når du betiller en vare hos os står der et ordrenummer, dette ordre nummer bedes du henvise din overførelse til, ved brug af manuel betaling. PAYPAL/KORTBETALING: Den fortrukne metode at betale på Europeclass.dk er "Paypal". Der er 2 måder at betale med PayPal: Der er 2 knapper på EuropeClass Webshop: Ligegyldigt hvilken knap der er brugt, får du muligheden for PayPal BEMÆRK!! Det er IKKE et krav at have en PayPal konto, da PayPal kun er udstederen af denne service. Du vil ved PayPal betaling få denne skærm, Vinduet vil åbne i separat browser og derfor skal Pop-Up vindue være tilladt: Læs her hvordan du tillader dette i Chrome" Læs her hvordan du tillader dette i FireFox" Det er ikke et krav at have en PayPal konto, ideen i en PayPal konto er at gøre Checkout hurtigere og lettere, hvis du ikke ønsker eller ikke har en PayPal konto, men ønsker at bruge kortbetaling kan du trykke "Betal med Betalingskort" Bemærk at denne besked også kan vises som "Betal som gæst"
Hvorfor kan jeg ikke købe "Efterårs medlemskab"


"Sejlere der ikke har deltaget i rang 3 og 4 eller andre ECD arrangementer i foråret og henover sommeren, kan købe et efterårsmedlemskab. Medlemskabet er gyldigt fra august. Medlemskabet giver adgang til at deltage i rangliste stævner og ECD træningslejre fra august og resten af året. Medlemskabet giver ikke adgang til deltagelse i de internationale mesterskaber." Rettere sagt kan Etferårs medlemskab kun købes fra d. 1. August og gælder til d. 1. Januar og kan kun købes af nye sejlere og giver ikke adgang til Internationale Stævner (JEM, VM og JNOM)
SKAL jeg oprette en Paypal konto?


Dette er IKKE et krav, Der er 2 måder at betale med PayPal: Der er 2 knapper på EuropeClass Webshop: Ligegyldigt hvilken knap der er brugt, får du muligheden for PayPal BEMÆRK!! Det er IKKE et krav at have en PayPal konto, da PayPal kun er udstederen af denne service. Du vil ved PayPal betaling få denne skærm, Vinduet vil åbne i separat browser og derfor skal Pop-Up vindue være tilladt: Læs her hvordan du tillader dette i Chrome" Læs her hvordan du tillader dette i FireFox" Det er ikke et krav at have en PayPal konto, ideen i en PayPal konto er at gøre Checkout hurtigere og lettere, hvis du ikke ønsker eller ikke har en PayPal konto, men ønsker at bruge kortbetaling kan du trykke "Betal med Betalingskort" Bemærk at denne besked også kan vises som "Betal som gæst"
Er Pay-Pal & ECD Sikkert?


Pay-Pal er er et Krybteret PSP (Payment Service Provider) svarende til NETS. PayPal hjælper med at beskytte dine betalingskortoplysninger med brancheførende systemer til sikkerhed og bedrageribeskyttelse. Når du bruger PayPal, deles dine betalingsoplysninger ikke med forhandleren. EuropeClass.dk er HTTPS Godkendt! Når du går til et website, der anvender HTTPS (forbindelsessikkerhed), anvender websitets server et certifikat til at bevise websitets identitet til browsere (f.eks. Chrome). Alle kan oprette et certifikat, som udgiver sig for at repræsentere et hvilket som helst website. Chrome kræver, at websites anvender certifikater fra sikre organisationer for at gøre det lettere for dig at færdes sikkert på nettet.
Jeg har en Europeclass profil, hvad er dette og hvad kan den?


Din europeclass profil er din måde at opdatere dine oplysninger i Europeclass "kunde kadotek". dette er her du opdatere din mail, tlf nr, og meget mere. Du finder ikke dit medlemsbevis her!
Hvordan betaler jeg en Faktura fra Europe Class Denmark?


Har du modtaget en Faktura, eller har fået af vide har der er sendt en faktura til dig skal du være opmærksom på at de har en tildens til at havne i SPAM.
1. Klik på se faktura. 2. klik "Betal Faktura" i højre øverste hjørne 3. Vælg Betaling metode: OBS Paypal Kræver IKKE at du er paypal kunde, du kan også bruge det som gæst Læs om hvordan du gør dette under "hvordan betaler jeg til Europe Class Denmark"

Køb og Salg

Hvordan Fungere Køb og Salg?


Vi har lavet en video, om hvordan du kommer i gang

Kalender

Kan jeg tilføje en begivenhed i kalenderen til min egen kalender?


Ja! det kan du godt. 1. Klik på den begivenhed til vil tilføje til dine kalender. 2. klik på tilføj til min "Google kalender" Derefter åbner din kalender op og du kan tilføje begivenheden.
Kan jeg tilføje en begivenhed til min apple/outlook kalender


Sådan tillader du pop op-vinduer

Chrome


1. Åben Chrome 2. Vælg menuen med de 3 prikker øverst til højre i browseren 3. Vælg Indstillinger 4. Vælg Sikkerhed og privatliv 5. Vælg Indstillinger for websites 6. Vælg Pop op-vinduer og omdirigeringer 7. Klik på Tilføj under Tillad 8. Skriv europeclass.dk i feltet Website Vejledningen er for version 88.0.4324.104 af Chrome.
Edge


1. Åben Edge 2. Vælg menuen med de 3 prikker øverst til højre i browseren 3. Vælg Indstillinger 4. Vælg Cookies og webstedstilladelser 5. Vælg Pop op-vinduer og omdirigeringer 6. Vælg Tilføj under Tillad 7. Skriv www.euroepclass.dk i feltet 8. Vælg Tilføj Vejledningen er for version 87.0.664.75 af Edge.
FireFox


1. Åben Firefox 2. Vælg menuen med de 3 vandrette streger øverst til højre i browseren 3. Vælg Indstillinger 4. Vælg Privatliv & sikkerhed 5. Vælg Undtagelser ud for Bloker pop op-vinduer under Tilladelser 6. Skriv www.europeclass.dk i feltet Adresse på websted 7. Vælg Tillad 8. Vælg Gem ændringer og luk vinduet Vejledningen er for version 84.0.2 af Firefox.
Internet Explorer


1.Åben Internet Explorer 2. Vælg Funktioner -> Internetindstillinger 3. Vælg fanen Beskyttelse af personlige oplysninger 4. Vælg Indstillinger under Blokering af pop op-vinduer 5. Skriv www.europeclass.dk i feltet Adressen på webstedet, du vil tillade pop op-vinduer fra 6. Vælg Tilføj 7. Vælg Luk 8. Vælg OK Vejledningen er for version 11 af Internet Explorer.
Safari


1. Åben Safari 2. Skriv europeclass.dk i adressefeltet 3. Klik på fanen Safari 4. Vælg Indstillinger… -> Websteder 5. Vælg Ekstra vinduer 6. Vælg Tillad ud for skat.dk 7. Luk vinduet

Medlemskab

Hvorfor kan jeg ikke købe "Efterårs medlemskab"


"Sejlere der ikke har deltaget i rang 3 og 4 eller andre ECD arrangementer i foråret og henover sommeren, kan købe et efterårsmedlemskab. Medlemskabet er gyldigt fra august. Medlemskabet giver adgang til at deltage i rangliste stævner og ECD træningslejre fra august og resten af året. Medlemskabet giver ikke adgang til deltagelse i de internationale mesterskaber." Rettere sagt kan Etferårs medlemskab kun købes fra d. 1. August og gælder til d. 1. Januar og kan kun købes af nye sejlere og giver ikke adgang til Internationale Stævner (JEM, VM og JNOM)
Skal jeg opdatere medlemskab manuelt


JA! Europeclass.dk opdatere ikke dit medlemskab og derfor skal ALLE medlemskaber, også personlige sejlnumre opdateres manuelt. Køb medlemskab eller personligt sejlnummer Her
Hvor finder jeg mit medlemsbevis


Dit medlemskab bevis, er den manuel process, og derfor modtager du en mail fra kasseren med dette vehæftet. Du kan ikke under din profil finde dit medlemsbevis

Din Besked er blevet sendt

Du mangler en detalje, Kig det igennem igen