KØBSGUIDE

SALGSGUIDE

Når du skal købe din første Europajolle

 

  • Søg hjælp og gode råd hos de rutinerede sejlere i klassen.

 

  • Find en jolle, hvor mast og sejl passer til din vægt og erfaring – eller vær indstillet på at bytte til anden passende mast. Europajollemaster er meget holdbare, og brugte master handles/byttes ofte. Vær skeptisk over for sælgers vægtangivelser – søg hjælp hos de erfarne.

 

  • Køb ikke for billigt. Du risikerer at blive sidste bruger. Det er billigere at købe en god jolle, der senere kan sælges videre.

 

  • Check at du får alle papirer fra sælger. Der er separate målepapirer på: skrog, mast, bom, rorblad, rorhoved, sværd og sejl. Check at numrene på papirerne stemmer med numrene på det købte grej. Det lyder indviklet, men er det ikke, når først du har papirerne. Du får brug for papirerne, når du skal have klassebevis, og når du skal deltage i internationale stævner.

 

  • Held og lykke og velkommen i Europajolleklassen – ”verdens bedste jolle”!

 

 

 

 

KØB OG SALGS SIDER

Sådan bruger du "Køb & Salg"

I denne video viser vi dig du kommer igang med Køb & Salg

International køb og salgs side for europejoller og udstyr

 

Køb og salg af brugte europajoller. Søger du en brugt Europajolle eller ønsker du at sælge din jolle, så er Jolletorget en fælles international side hvor der er både til salg fra hele Europa.   

 

 

 

 

 

 

Dansk Facebook køb og salgs side af kapsejlads udstyr

 

Køb og salg af brugte europajoller. Søger du en brugt Europajolle eller ønsker du at sælge din jolle, så er "Kapsejladsjoller og udstyr" en god side at bruge. 

 

 

 

 

 

 

KØB OG SALG - NATIONAL