KATEGORIER

INFORMATION

HJÆLP

FØLG OS

TILMELD NYHEDSBREV

Med E-joller under det spanske himmelstrøg

03/04/2016

 

Hvad siger man lige, når man som ungdomssejler skal på ferie med familien, hvor det er lillebror og ikke en selv, der skal sejle med i et Europamesterskab? Det var det, der var situationen for fem Europasejlere, da EM i Zoom8 skulle afholdes i Palamos i Spanien. Man finder en grinmasse, der kan passe – og så i øvrigt en ledig plads på traileren, så ens Europajolle kan komme med!

Det viste sig at være en suveræn beslutning. De fem Europasejlere havde egentlig ikke nogen konkret plan udover at sejle lidt ind i mellem. Og det gjorde de. Hver dag kunne de ikke holde sig fra havet, vinden, solen og bølgerne. Madpakken blev smurt og så så resten af familien ikke meget til hverken madkrummer eller sejlere. Det blev til ture, hvor der blev trænet i både blidt og hårdt vejr, hvor der blev spejdet efter delfiner, hvor der blev sp