top of page

VM2022 & Open Week2022 information

Opdateret: 3. jun. 2022

På søndag den 5. juni 2022 er udtagelsesserien til VM & JEM slut. 4 stævner er sejlet. VM & Open Week sejles i år på det legendariske sejle mekka Douarnenez, Bredtagne i perioden 1. - 12. juli 2022. Dourarnenez Yacht Club har stor erfaring med afvikling at store internationale stævner.


Til VM deltager vi som et samlet Europajolle Landshold og til at understøtte sejlerne er der hyret trænere ind. I det vedhæftede er oplysninger om konditionerne for deltagelse, det praktisk priser, hvem der er trænere etc. etc.


For de sejlere som ikke opnår forhåndsudtagelse til VM er der mulighed for at opnå udtagelse til VM ved at deltage i Open Week. I forlængelse af ønske fra 2021 er der også sammensat en træner pakke. Konditionerne for deltagelse i Open Week, og træner pakken etc. står også beskrevet i det nedenstående dokument.


Find oplysninger, informationer, relevante links, samt super vigtige deadlines etc. i nedenstående dokument.

VM_openweek_ecd_medlemmer_1
.pdf
Download PDF • 140KB43 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Opdatering af Europeclass klasseregler

Danmark har, på tre følgende IECU generalforsamlinger fremlagt forslag om at lovliggøre brugen af elektronisk kompas i klassen. På generalforsamlingen under Verdensmesterskabet i Vallensbæk 2023, blev

Comments


bottom of page