Livestreamning fra vandet i Kerteminde


ECD livestreamer sejladserne i Kerteminde. ECD tester et livestream koncept og du kan derfor følge med i sejladserne live på youtube. Der vil blive budt på fantastiske billeder og måske (forhåbentlig ikke) lidt sort skærm. Linket til youtube kommer her på siden i morgen kl 9.30.

Stay tuned!

10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

FORNY DIT MEDLEMSKAB OG PERSONLIGE SEJLNUMMER!

Jf. vedtægterne skal kontingent for året betales senest den 1. april 2021. Skal du fortsat være medlem af ECD og få fordelsprisen på træningsstævnerne i påsken og komme på ranglisten til de kommende s

Indbydelse til Rang 3 Frederiksværk OPDATERET: Rang 4

Der er nu kommer indbydelse og sejladsbestemmelser til rangliste stævne 3 i Frederiksværk 8-9 maj 2021. Der er mulighed for campingplads på havnen se link for mere information https://www.frv-sejl.dk/

KATEGORIER

INFORMATION

HJÆLP

FØLG OS

Europe Class Denmark © 2018. Alle rettigheder forbeholdt

TILMELD NYHEDSBREV