top of page

Information om udtagelse til de internationale

Udtagelse af Landshold til de Internationale stævner 2013 Kære Sejlere og forældre. Når det endelige resultat foreligger efter søndagens sejlads i Kerteminde bliver den endelige rangliste beregnet. Når den foreligger, vil ECD gerne invitere sejlere og forældre til informationsmøde hvor landsholdet til VM, JEM og NM bliver offentliggjort. I vil få informationer om trænere til de enkelte stævner, program for det enkelte stævne inkl. træning, budget, landsholdstøj og endelig skal vi have valgt holdledere til de tre stævner. ECD har købt ekstra pladser således at Danmark kan stille fuldt hold i Sønderborg. Det betyder, at der er 15 drenge og 15 piger til både VM og JEM plus den plads som den regerende verdensmester - Anna Livbjerg - har. Der planlægges 3 træningsdage før JEM i Brest, idet stedet byder på store udfordringer med tidevand og strøm. Det vil give vore sejlere de bedste muligheder for forberedelse. Sted og tidspunkt for informationsmødet i Kerteminde offentliggøres på søndag. Jeg forventer at det bliver ca. kl. 18.30 og varer en times tid. Sejlerhilsen Jens Smedegaard

18 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page