top of page

Resultater fra Vintage Games

Organisationen bag Vintage Games har store planer og målet er at gennemføre et stævne hvert fjerde år i samme år som OL afvikles. Blandt de tidligere OL klasser som deltog kan blandt andet nævnes Drage, Flying Dutchmann, Soling og 5,5 meter. Vil du læse mere om Vintage Games kan du gøre det her: Klik her og læs mere om Vintage Games http://vintageyachtinggames.org/ITA2012/ I år var stævnet henlagt til Comosøen, og det er netop offentliggjort, at stævnet i 2016 kommet til at finde sted i Waymouth, som lægger vand til OL sejlerne her i 2012. Udover et "Games" hvert 4 år, er planen at gennemføre en årlig Cup, som ikke nødvendigvis omfatter yderligere stævner, men derimod at internationalisere eksisterende nationale stævner. Mere nyt om Vintage Games følger snarest. Danmark stillede i år med vores bedste sejlere bestående af de tre bedste drenge og piger, og de klarede sig rigtig godt ved stævnet. Frederik Rask vandt hos drengene og Jacob Cholewa sejlede en tredje plads hjem, mens Anne Line Lyngsø blev nummer to hos pigerne og Anna Livbjerg nummer tre. Du kan læse mere om resultaterne her: Se resultater fra pigerne her http://vintageyachtinggames.org/uploads/files2012/EuropeM.htm Se resultater fra drengene her http://vintageyachtinggames.org/uploads/files2012/EuropeF.htm Bedste sejlerhilsner, Michael

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Opdatering af Europeclass klasseregler

Danmark har, på tre følgende IECU generalforsamlinger fremlagt forslag om at lovliggøre brugen af elektronisk kompas i klassen. På generalforsamlingen under Verdensmesterskabet i Vallensbæk 2023, blev

bottom of page