Video dagbog fra L'Escala

Jeg hedder Holger og er Kristine Mauritzens lillebror. Jeg er blevet udvalgt til at lave en video logbog fra hver dag. Og vil gøre mit bedste for at fuldføre det :) Hver dag vil jeg ligge en ny video ud, og du kan her på siden, eller på vores VM gruppe på facebook (link.europeclass.dk/vm) følge med hver dag. Her er så anden dags video

https://vimeo.com/45788925

8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Dagsorden generalforsamling 2020

1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag Forslag fra Maria Victoria Bøggild omkring elektronisk kompas. Se vedhæftninger 5. Fastsætte

Opdatering af statutter til rangliste beregning.

Der er dags dato blevet tilføjet følgende til statutterne for rangliste beregning. Dette er for at tilgode se det nylige behov for fleet sejlads grundet COVID-19. 6.10 Sejladser sejlet i Guld- eller S

KATEGORIER

INFORMATION

HJÆLP

FØLG OS

Europe Class Denmark © 2018. Alle rettigheder forbeholdt

TILMELD NYHEDSBREV