NM holdet 2012

Så er årets NM hold fundet Sejlerne er: • Emil Munch, Kaløvig/Egå • Frederik Andersen, Skovshoved • Gustav Wantzin, Skovshoved • Victor Kenting Hansen, Skovshoved • Anne Mette Laugesen, Skive/Sallingsund God tur her fra, og vi håber selvfølgelig på noget metal

7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Dagsorden generalforsamling 2020

1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag Forslag fra Maria Victoria Bøggild omkring elektronisk kompas. Se vedhæftninger 5. Fastsætte

Opdatering af statutter til rangliste beregning.

Der er dags dato blevet tilføjet følgende til statutterne for rangliste beregning. Dette er for at tilgode se det nylige behov for fleet sejlads grundet COVID-19. 6.10 Sejladser sejlet i Guld- eller S

KATEGORIER

INFORMATION

HJÆLP

FØLG OS

Europe Class Denmark © 2018. Alle rettigheder forbeholdt

TILMELD NYHEDSBREV