EM Holdet

Her er en liste over de udtagne sejlere til JEM 2012 Anne-Line Lyngsøe Asta Reedtz Husted Christina Andersen Cille Smedegård Eva Rudjord Therkildsen Josefine Smedegård Katrine Bendix Krogh Kristine Marie Mauritzen Malene V Christensen Sophie fuppe Haumann Stinne Andersson Trine Bentzen David Sander Frederik Nygård Frederik Rask Jakob Faarvang Jesper Ralph Vogelius Lau Zachariassen Mathias Livbjerg Morten Frøkjær Petersen Sebastian Yde Hedegaard Tobias Hemsdorf Troels Meldgård Ulrich Svarrer Tillykke til alle de udtagede Holdlederne bliver Charlotte og Jens Rask samt Peter Zachariassen

9 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Dagsorden generalforsamling 2020

1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag Forslag fra Maria Victoria Bøggild omkring elektronisk kompas. Se vedhæftninger 5. Fastsætte

KATEGORIER

INFORMATION

HJÆLP

FØLG OS

TILMELD NYHEDSBREV