top of page

GARDA 2012

Kære Sejlere, Igen i år vil vi forsøge at lave en stor træningssamling på Gardasøen. Modellen vil være den samme som sidste år, hvilket vil sige at træningen er åben for og koordineret med andre nationer. Vi mener at de mange sejlere fra flere nationer giver optimale muligheder for at den enkelte sejler kan måle sig med andre sejlere på samme niveau og herigennem få fornyet inspiration til at optimere træningsindsatsen. Sidste men ikke mindst har vi valgt at gentage denne model forbi vi fik rigtig mange positive tilbagemeldinger sidste år. Vi er meget opmærksomme på de sproglige udfordringer som kan opstå når sejlere fra mange forskellige nationer træner sammen. Derfor vil der på alle hold være både en dansk og om nødvenfigt ogå en svensk træner. Derfor vil al træning foregå på primært dansk eller svensk (og i enkelte tilfælde på engelsk) afhængig af situationen, mens alle fællesbeskeder samt skriftlige beskeder på noticeboard vil være på engelsk. Du kan læse med i vedlagte dokument. Tilmeldingen vil være åben fra på mandag 22 januar og frem til 1 marts. Hvis du har spørgsmål er de velkommen til at kontakte Michael Cholewa (+45 6085 3500) eller Christian Rindom (+45 5224 1714) Bedste sejlerhilsner, Michael

9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Opdatering af Europeclass klasseregler

Danmark har, på tre følgende IECU generalforsamlinger fremlagt forslag om at lovliggøre brugen af elektronisk kompas i klassen. På generalforsamlingen under Verdensmesterskabet i Vallensbæk 2023, blev

bottom of page