Arbejdskravsanalyse af europajollesejlads

I foråret skrev jeg her på siden om mit bachelorprojekt, som skulle klarligge hvilke fysiske krav, der stilles for at sejle europajolle på højt nationalt niveau. Projektet har ændret sig lidt siden april og er nu færdigt

http://www.filedropper.com/rie-2

14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Dagsorden generalforsamling 2020

1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag Forslag fra Maria Victoria Bøggild omkring elektronisk kompas. Se vedhæftninger 5. Fastsætte

Opdatering af statutter til rangliste beregning.

Der er dags dato blevet tilføjet følgende til statutterne for rangliste beregning. Dette er for at tilgode se det nylige behov for fleet sejlads grundet COVID-19. 6.10 Sejladser sejlet i Guld- eller S

KATEGORIER

INFORMATION

HJÆLP

FØLG OS

Europe Class Denmark © 2018. Alle rettigheder forbeholdt

TILMELD NYHEDSBREV