Danmark vinder VM Guld

Tobias Hemdorf sikrede i dag Danmark guld ved VM på Comosøen. Efter en lidt svingende start, der var præget af meget ustabile vejrforhold, satte Tobias turbo på i de sidste tre dage af stævnet og sikrer sig på suveræn og i overbevisende stil en flot guldmedalje. Tobias kunne have sejlet ind før sidste sejlads, men valgte at gennemføre alligevel. Og i vanlig stil sluttede Tobias af med en prik i sidste sejlads og det var så iøvrigt den tredie prik af tre mulige på dagen. Et stort tillykke til Tobias med den suveræne præstation. Hos pigerne skulle vi igennem en nærmest nervepirrende afslutning hvor kampen stod mellem Silvia Zennaro fra Italien og Anna Livbjerg fra Danmark. Før sidste sejlads lå guldet hos Anna, men Silvia vandt sidste sejlads foran Anna og så stod de lige. Det betød at man skulle tælle første pladser for at finde en vinder, og da Silvia havde fire første pladser mod Anna's to, så løb Silvia med guldet, mens Anna måtte "nøjes" med sølv. Måske lige ærgeligt her kun et par timer efter afslutningen, men når støvet har lagt sig, så er sølv ved VM i sig selv en helt igennem fantastisk præstation. Også et meget stort tillykke til Anna. Mere nyt følger snart. Bedste sejlerhilsner fra en glad formand, Michael

3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

FORNY DIT MEDLEMSKAB OG PERSONLIGE SEJLNUMMER!

Jf. vedtægterne skal kontingent for året betales senest den 1. april 2021. Skal du fortsat være medlem af ECD og få fordelsprisen på træningsstævnerne i påsken og komme på ranglisten til de kommende s

Indbydelse til Rang 3 Frederiksværk OPDATERET: Rang 4

Der er nu kommer indbydelse og sejladsbestemmelser til rangliste stævne 3 i Frederiksværk 8-9 maj 2021. Der er mulighed for campingplads på havnen se link for mere information https://www.frv-sejl.dk/

KATEGORIER

INFORMATION

HJÆLP

FØLG OS

Europe Class Denmark © 2018. Alle rettigheder forbeholdt

TILMELD NYHEDSBREV