Lidt nyt til JEM og VM

Holdlederne for JEM og VM har besluttet, at alle sejlere får udleveret en rød sun visor (’solskygge’) med hvidt tryk til brug ved indmarch. Til gengæld får sejlerne ikke en T-shirt. I forbindelse med indmarch opfordrer vi alle til at stille op med en hvid T-shirt – den de eventuelt har anskaffet igennem ECD’s tøjpakke 2011, en ECD T-shirt fra tidligere år eller bare en almindelig hvid T-shirt. Begrundelsen for denne ændring er, hvad man kunne kalde budgetmæssige udfordringer. Samtidig er vi også blevet gjort opmærksomme på, at mange sejlere allerede har eller netop har anskaffet ECD T-shirts. PS: Sun visors uddeles i Travemünde og i Como (til dem der ikke er til JEM) Og så glæder vi os ellers til at se jer alle sammen derude til stævnerne – lige om lidt! Hilsen Holdlederne

3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

FORNY DIT MEDLEMSKAB OG PERSONLIGE SEJLNUMMER!

Jf. vedtægterne skal kontingent for året betales senest den 1. april 2021. Skal du fortsat være medlem af ECD og få fordelsprisen på træningsstævnerne i påsken og komme på ranglisten til de kommende s

Indbydelse til Rang 3 Frederiksværk OPDATERET: Rang 4

Der er nu kommer indbydelse og sejladsbestemmelser til rangliste stævne 3 i Frederiksværk 8-9 maj 2021. Der er mulighed for campingplads på havnen se link for mere information https://www.frv-sejl.dk/

KATEGORIER

INFORMATION

HJÆLP

FØLG OS

Europe Class Denmark © 2018. Alle rettigheder forbeholdt

TILMELD NYHEDSBREV