top of page

Lidt nyt til JEM og VM

Holdlederne for JEM og VM har besluttet, at alle sejlere får udleveret en rød sun visor (’solskygge’) med hvidt tryk til brug ved indmarch. Til gengæld får sejlerne ikke en T-shirt. I forbindelse med indmarch opfordrer vi alle til at stille op med en hvid T-shirt – den de eventuelt har anskaffet igennem ECD’s tøjpakke 2011, en ECD T-shirt fra tidligere år eller bare en almindelig hvid T-shirt. Begrundelsen for denne ændring er, hvad man kunne kalde budgetmæssige udfordringer. Samtidig er vi også blevet gjort opmærksomme på, at mange sejlere allerede har eller netop har anskaffet ECD T-shirts. PS: Sun visors uddeles i Travemünde og i Como (til dem der ikke er til JEM) Og så glæder vi os ellers til at se jer alle sammen derude til stævnerne – lige om lidt! Hilsen Holdlederne

4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Opdatering af Europeclass klasseregler

Danmark har, på tre følgende IECU generalforsamlinger fremlagt forslag om at lovliggøre brugen af elektronisk kompas i klassen. På generalforsamlingen under Verdensmesterskabet i Vallensbæk 2023, blev

bottom of page