Lidt nyt til JEM og VM

Holdlederne for JEM og VM har besluttet, at alle sejlere får udleveret en rød sun visor (’solskygge’) med hvidt tryk til brug ved indmarch. Til gengæld får sejlerne ikke en T-shirt. I forbindelse med indmarch opfordrer vi alle til at stille op med en hvid T-shirt – den de eventuelt har anskaffet igennem ECD’s tøjpakke 2011, en ECD T-shirt fra tidligere år eller bare en almindelig hvid T-shirt. Begrundelsen for denne ændring er, hvad man kunne kalde budgetmæssige udfordringer. Samtidig er vi også blevet gjort opmærksomme på, at mange sejlere allerede har eller netop har anskaffet ECD T-shirts. PS: Sun visors uddeles i Travemünde og i Como (til dem der ikke er til JEM) Og så glæder vi os ellers til at se jer alle sammen derude til stævnerne – lige om lidt! Hilsen Holdlederne

3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Dagsorden generalforsamling 2020

1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag Forslag fra Maria Victoria Bøggild omkring elektronisk kompas. Se vedhæftninger 5. Fastsætte

Opdatering af statutter til rangliste beregning.

Der er dags dato blevet tilføjet følgende til statutterne for rangliste beregning. Dette er for at tilgode se det nylige behov for fleet sejlads grundet COVID-19. 6.10 Sejladser sejlet i Guld- eller S

KATEGORIER

INFORMATION

HJÆLP

FØLG OS

Europe Class Denmark © 2018. Alle rettigheder forbeholdt

TILMELD NYHEDSBREV