Rang III 2011


Begyndelsen af maj bød på Rang III i Vedbæk. Næsten 70 Europa sejlere havde fundet vej til Vedbæk Havn og stævnet var en del af Torm serien. Europa jollerne havde som sædvanligt selskab af laser klassere samt 29'er, 420'er og Hobie som sejlede på deres egne bane. Lørdagen bød på fire gode sejladser i middelvind. Som et ekstra krydderi på sejladserne var der en del strøm i Øresund netop den dag, og det var en udfordring for nogle af sejlerne. Om søndagen havde vinden lidt svært ved at beslutte sig for, om det skulle følge sin egen vej eller DMI´s forecast. Det blev mest det første, så der gik et par timer inden sejladserne kom igang. To sejladser blev nået inden deadline for sidste varsel, og da røgen var lettet stod følgende sejlere tilbage på podiet:

Drenge: 1: Tobias Hemdorff 2: Jacob Cholewa 3: Carl Hagberg (swe) Piger: 1: Anna Livbjerg 2: Anne-Line Lyngsø Thomsen 3: Christina Andersen Tak til Vedbæk sejlklub for et godt arrangement - vi ses i Sønderborg. bedste sejlerhilsner, Michael

4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Dagsorden generalforsamling 2020

1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag Forslag fra Maria Victoria Bøggild omkring elektronisk kompas. Se vedhæftninger 5. Fastsætte

Opdatering af statutter til rangliste beregning.

Der er dags dato blevet tilføjet følgende til statutterne for rangliste beregning. Dette er for at tilgode se det nylige behov for fleet sejlads grundet COVID-19. 6.10 Sejladser sejlet i Guld- eller S

KATEGORIER

INFORMATION

HJÆLP

FØLG OS

Europe Class Denmark © 2018. Alle rettigheder forbeholdt

TILMELD NYHEDSBREV