Rang III 2011


Begyndelsen af maj bød på Rang III i Vedbæk. Næsten 70 Europa sejlere havde fundet vej til Vedbæk Havn og stævnet var en del af Torm serien. Europa jollerne havde som sædvanligt selskab af laser klassere samt 29'er, 420'er og Hobie som sejlede på deres egne bane. Lørdagen bød på fire gode sejladser i middelvind. Som et ekstra krydderi på sejladserne var der en del strøm i Øresund netop den dag, og det var en udfordring for nogle af sejlerne. Om søndagen havde vinden lidt svært ved at beslutte sig for, om det skulle følge sin egen vej eller DMI´s forecast. Det blev mest det første, så der gik et par timer inden sejladserne kom igang. To sejladser blev nået inden deadline for sidste varsel, og da røgen var lettet stod følgende sejlere tilbage på podiet:

Drenge: 1: Tobias Hemdorff 2: Jacob Cholewa 3: Carl Hagberg (swe) Piger: 1: Anna Livbjerg 2: Anne-Line Lyngsø Thomsen 3: Christina Andersen Tak til Vedbæk sejlklub for et godt arrangement - vi ses i Sønderborg. bedste sejlerhilsner, Michael

4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

FORNY DIT MEDLEMSKAB OG PERSONLIGE SEJLNUMMER!

Jf. vedtægterne skal kontingent for året betales senest den 1. april 2021. Skal du fortsat være medlem af ECD og få fordelsprisen på træningsstævnerne i påsken og komme på ranglisten til de kommende s

Indbydelse til Rang 3 Frederiksværk OPDATERET: Rang 4

Der er nu kommer indbydelse og sejladsbestemmelser til rangliste stævne 3 i Frederiksværk 8-9 maj 2021. Der er mulighed for campingplads på havnen se link for mere information https://www.frv-sejl.dk/

KATEGORIER

INFORMATION

HJÆLP

FØLG OS

Europe Class Denmark © 2018. Alle rettigheder forbeholdt

TILMELD NYHEDSBREV