Stenungsund

De danske sejlere viste endnu engang gang i begyndelsen af april flaget ved det traditionsrige stævne i Stenungssund, hvor ca 10 danske sejlere havde taget turen op til den svenske skærgård. Stævnet bød på høj sol og god vind om lørdagen, mens sejladserne om søndagen blev aflyst på grund af manglende vind. Hos drengene viste Tobias Hemdorf endnu engang klasse med tre prikker i lørdagens sejladser. På grund af det store antal deltagere sejlede drengene i to puljer, og trods den suveræne præstation af Tobias, så måtte han dele førstepladsen med en svensk sejler, Albin Gipperth, som i sin pulje havde leveret samme imponerende serie. Hos pigerne viste rutinerede Anna Livbjerg endnu engang, at man sagtens kan sejle Europa jolle selv om man har passeret de 20 !!! - Anna vandt i vanlig stil og henviste de øvrige sejlere til sekundære placeringer. Michael

7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

FORNY DIT MEDLEMSKAB OG PERSONLIGE SEJLNUMMER!

Jf. vedtægterne skal kontingent for året betales senest den 1. april 2021. Skal du fortsat være medlem af ECD og få fordelsprisen på træningsstævnerne i påsken og komme på ranglisten til de kommende s

Indbydelse til Rang 3 Frederiksværk OPDATERET: Rang 4

Der er nu kommer indbydelse og sejladsbestemmelser til rangliste stævne 3 i Frederiksværk 8-9 maj 2021. Der er mulighed for campingplads på havnen se link for mere information https://www.frv-sejl.dk/

KATEGORIER

INFORMATION

HJÆLP

FØLG OS

Europe Class Denmark © 2018. Alle rettigheder forbeholdt

TILMELD NYHEDSBREV