top of page

Stenungsund

De danske sejlere viste endnu engang gang i begyndelsen af april flaget ved det traditionsrige stævne i Stenungssund, hvor ca 10 danske sejlere havde taget turen op til den svenske skærgård. Stævnet bød på høj sol og god vind om lørdagen, mens sejladserne om søndagen blev aflyst på grund af manglende vind. Hos drengene viste Tobias Hemdorf endnu engang klasse med tre prikker i lørdagens sejladser. På grund af det store antal deltagere sejlede drengene i to puljer, og trods den suveræne præstation af Tobias, så måtte han dele førstepladsen med en svensk sejler, Albin Gipperth, som i sin pulje havde leveret samme imponerende serie. Hos pigerne viste rutinerede Anna Livbjerg endnu engang, at man sagtens kan sejle Europa jolle selv om man har passeret de 20 !!! - Anna vandt i vanlig stil og henviste de øvrige sejlere til sekundære placeringer. Michael

8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page