top of page

INFORMATION

VM, OPEN WEEK og NATIONS CUP I Raa, Helsingborg, Sverige

VM

VM foregår i perioden 12. – 16. Juli 2021. Læs mere i NOR som ligger på hjemmesiden

https://ecwc2021.se/race-information             

VM er for alle Europajollesejlere i Danmark der kvalificerer sig til VM. For at kunne deltage skal du have fuldt medlemskab for 2021 og kvalificere dig til en plads. Kvalificeringen foregår på ECD´s ranglistestævner. Ranglistestævne 1 og 2 lå i efteråret 2020 – og rangliste 3 og 4 i foråret 2021

For at blive optaget på ECD´s rangliste skal kontingent være betalt inden ranglistestævnet afholdes.

Der er i 202117 drengepladser og 17 pigepladser, og herudover har vi en verdensmester der automatisk har kvalificeret sig. Det er ikke ”først til mølle” Hvis der er mere end 17 drenge og 17 piger der tilkendegiver nu, at man vil deltage, er det ranglisteplaceringen der bestemmer om du kan deltage.

 

Din tilmelding & Betaling er senest d. 03-06-2021

Tilmelding til VM foregår via Klasseorganisationen. Dvs. du skal ikke selv tilmelde dig VM, det gør ECD. DU SKAL DOG!!!! registrere dig via Manage2Sail eventet, MEN betaling skal forgå til Europe Class Denmark.

Udtagelse til VM foreligger lige efter Rangliste 4. 

OPEN WEEK

Open Week er for alle Europajollesejlere og foregår i perioden 6. juli til 9. Juli 2021 i Raa, Helsingborg, SWE – samme sted som VM.

Læs mere i NOR som ligger på hjemmesiden https://ecwc2021.se/race-information

Hvis du ikke er kvalificeret til VM via den danske rangliste, kan du til OPEN WEEK prøve at kvalificere dig.

Du skal selv tilmelde dig OPEN WEEK og betale jf. NOR. Hvis du kvalificerer dig til VM under OPEN WEEK, skal du sammen med ECD´s træner tilmelde dig VM og selv sørge for betaling dernede, du skal til ECD betale for træner bistand under VM, mere info følger..

 

Det er ikke først til mølle, men er der flere der tilmelder sig end der er pladser – er det ranglisten der bestemmer hvem der kan deltage i VM.

bottom of page