top of page

Så er det tid til at finde lidt guld frem, kontingent betaling 2023

Så er det tid til at se fremad, og derved se ind i den kommende sejlsæson.2023 bliver endnu et fantastisk sejlerår, ikke mindst som Europajolle sejler, hvor der er et herligt program for sæsonen. Udover de mange faste aktiviteter er Danmark også værter for Europajolle klassens Verdensmesterskab, som afvikles i Vallensbæk Sejlklub perioden 4. – 14. juli 2023. Det bliver en fest.


Kontingent 2023:

Vi er nu startet op på 2023, og det betyder, at det er tid til betaling af kontingent for det kommende kalenderår. På generalforsamlingen blev det besluttet at fastholde kontingentet på kr. 600,00.

Medlemskab af ECD sikrer, at du støtter din klasseorganisation, så der kan afvikles camps, afvikles stævner etc. Dit medlemskab betyder også, at du er berettiget til at deltage i ECD arrangerede camps, deltage i udtagelse til de store mesterskaber, DIF-DM etc.


Betaling af det årlige kontingent gældende for 2023, sker via følgende link:


Og venligst indbetal på den oplyste konto, det går det nemmere i min ende af betalingsrækkefølgen😊


Personlige sejlnumre:

Tidligere har alle med personlige sejlnumre skulle betale et årligt gebyr for at beholde det personlige sejlnummer. Dette årlige gebyr er nu droppet. Man kan fortsat købe et personligt sejlnummer og betale en engangspris på kr. 200,00. Læs mere om de nye regler for personlige sejlnumre og kriterierne for at kunne beholde det personlige sejlnummer her:Med håb om at alle vil få en aldeles glimrende sæson, ser jeg frem til at møde alle på vandet inden længe.På ECD bestyrelses vegne,


Med venlig hilsen

Kenneth Bøggild ECD bestyrelse, kassemester

91 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page