top of page

Invitation til medlemsmøde Sønderborg

Invitation til medlemsmøde og middag på lørdag d. 9/10-21 kl. 17.30 i Sønderborg Yacht Club,- Læs nedenstående grundigt !

Kære alle danske E-jolle-sejlere og forældre

Bestyrelsen for jeres klasseorganisation vil gerne i dialog med jer medlemmer og jeres "sponsorer" ( forældre ).

Der har i de sidste par år været stor udskiftning i medlemsskaren og grundet Covid19 har det ikke været helt let at sikre en god og konstruktiv kommunikation mellem medlemmer og bestyrelse.

Bestyrelsen har stor interesse i at indgå i dialog med jer medlemmer ( og forældre ) mhp. at få forventningsafstemt og derpå finde frem til, hvordan vi på en hensigtsmæssig måde kan få løftet de opgaver, der ligger i klassens regi.

Derfor inviterer vi til medlemsmøde/ middag ( burger-menu ) på lørdag d. 9/10-21 kl 18.00 i Sønderborg Yacht Club.

Der bliver en egenbetaling på 35,- for medlemmer og 115,- for sponsorer m.fl. ( Menu´en lyder på burger-menu incl. drikkevarer. )

Tilmelding SENEST tors. d. 7/10-21 kl. 12.00 i tråden under opslaget på facebook. Betaling sker på Mobile Pay til 42766422 ( 35,- for medlemmer og 115,- for øvrige )

Vi håber naturligvis på, at alle medlemmer og forældre vil bakke op om dette arrangement, så vi kan få en god dialog mellem medlemmer og bestyrelse.

På mødet vil vi bl.a. skulle tage stilling til, hvorvidt ECD endnu en gang skal påtage sig gennemførsel af træningslejren på Gardasøen i påsken, og tale om fællesture til de internationale mesterskaber sommer 2022,- andre vigtige emner vil også blive berørt,- så vigtigt at møde op, hvis man vil have indflydelse på det fremadrettede arbejde i klassen.

På bestyrelsen vegne

Karin Dahlberg-Garde

Formand, ECD

52 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page