Beretning fra Garda i påsken

21. Torbole Meeting for E-joller på Gardasøen er slut og danskerne kan være godt tilfredse. De 9 sejladser sejlet over 3 dage bød på både typisk, men bestemt også på atypisk Gardavejr, så der var brug for alle typer E-jolle-“skills” for at nå målet. 127 sejlere fra 11 lande deltog,- 40 piger/kvinder og 87 drenge/mænd i alderen 14 - 50+,- heraf 13 danske piger/kvinder og 15 danske drenge/mænd ( samt 2 på bænken grundet sygdom/skader ) For flere danskeres vedkommende var stævnet første gang på vandet efter en lang vinterpause, men det forhindrede ikke vikingerne fra nord i at erobre 4 ud af 10 placeringer i top 10 hos herrerne og 6 ud af 10 placeringer i top 10 hos damerne.

Herrer i top 10: 5. Søren Johnsen, Skive Sejlklub 6. Oliver Ørting, Præstø Sejlklub 7. Jonas Ullman, Sletten Sejlklub 9. Klaus Rønn Madsen, Bork Bådelaug

Damer i top 10: 1. Anna Livbjerg, Kaløvig Bådelaug 2. Trine Bentzen, Yachtklubben Furesøen 5. Clara Dahlberg-Garde, Yachtklubben Furesøen 6. Iben Dam Schmidt, Kaløvig Bådelaug 9. Marie Præst, Kaløvig Bådelaug 10. Mie Elbæk, Kaløvig Bådelaug.

Se alle resultaterne her

Efter en enkelt hviledag, stod den på 4 dages dansk træningscamp med 44 deltagere fra 6 forskellige lande.

121 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Dagsorden generalforsamling 2020

1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag Forslag fra Maria Victoria Bøggild omkring elektronisk kompas. Se vedhæftninger 5. Fastsætte

Opdatering af statutter til rangliste beregning.

Der er dags dato blevet tilføjet følgende til statutterne for rangliste beregning. Dette er for at tilgode se det nylige behov for fleet sejlads grundet COVID-19. 6.10 Sejladser sejlet i Guld- eller S

KATEGORIER

INFORMATION

HJÆLP

FØLG OS

TILMELD NYHEDSBREV