top of page

Beretning fra Garda i påsken

21. Torbole Meeting for E-joller på Gardasøen er slut og danskerne kan være godt tilfredse. De 9 sejladser sejlet over 3 dage bød på både typisk, men bestemt også på atypisk Gardavejr, så der var brug for alle typer E-jolle-“skills” for at nå målet. 127 sejlere fra 11 lande deltog,- 40 piger/kvinder og 87 drenge/mænd i alderen 14 - 50+,- heraf 13 danske piger/kvinder og 15 danske drenge/mænd ( samt 2 på bænken grundet sygdom/skader ) For flere danskeres vedkommende var stævnet første gang på vandet efter en lang vinterpause, men det forhindrede ikke vikingerne fra nord i at erobre 4 ud af 10 placeringer i top 10 hos herrerne og 6 ud af 10 placeringer i top 10 hos damerne.

Herrer i top 10: 5. Søren Johnsen, Skive Sejlklub 6. Oliver Ørting, Præstø Sejlklub 7. Jonas Ullman, Sletten Sejlklub 9. Klaus Rønn Madsen, Bork Bådelaug

Damer i top 10: 1. Anna Livbjerg, Kaløvig Bådelaug 2. Trine Bentzen, Yachtklubben Furesøen 5. Clara Dahlberg-Garde, Yachtklubben Furesøen 6. Iben Dam Schmidt, Kaløvig Bådelaug 9. Marie Præst, Kaløvig Bådelaug 10. Mie Elbæk, Kaløvig Bådelaug.

Se alle resultaterne her

Efter en enkelt hviledag, stod den på 4 dages dansk træningscamp med 44 deltagere fra 6 forskellige lande.

136 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Opdatering af Europeclass klasseregler

Danmark har, på tre følgende IECU generalforsamlinger fremlagt forslag om at lovliggøre brugen af elektronisk kompas i klassen. På generalforsamlingen under Verdensmesterskabet i Vallensbæk 2023, blev

bottom of page