Niki Nocke takker af efter 30 år som chefmåler

Niki Nocke trækker sig tilbage efter 30 år som chefmåler. En stor tak til Niki for at gøre klassen fair. Som måler stod han altid på sejlernes side og formåede at vejlelede sejlene i klassereglerne. Dette inkluderede små fine gule post-it sedler, som Niki satte rundt på jollen de steder hvor der var et problem.

33 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Dagsorden generalforsamling 2020

1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag Forslag fra Maria Victoria Bøggild omkring elektronisk kompas. Se vedhæftninger 5. Fastsætte

Opdatering af statutter til rangliste beregning.

Der er dags dato blevet tilføjet følgende til statutterne for rangliste beregning. Dette er for at tilgode se det nylige behov for fleet sejlads grundet COVID-19. 6.10 Sejladser sejlet i Guld- eller S

KATEGORIER

INFORMATION

HJÆLP

FØLG OS

Europe Class Denmark © 2018. Alle rettigheder forbeholdt

TILMELD NYHEDSBREV