Forhåndstilmelding til JNOM, Open Week, VM og JEM

Kære Sejlere og forældre. Den endelige rangliste efter weekendens stævne i Kerteminde, ligger snart klar her på siden. I mellemtiden, kan du forhåndstilmelde dig til de internationale mesterskaber. Hvis du ikke er udtaget, men ønsker at deltage kan du lette arbejdet for ECD ved at forhåndstilmelde dig. I tilfælde af et afbud, gives pladsen videre til den næste på ranglisten. Tilmeldingsfristen er d. 3o maj, Forhåndstilmeldingen er ikke bindende.

Du finder forhåndstilmeldingen her.

Aldersgrænsen for VM: Ingen

Aldersgrænsen for JEM: Til og med det år du fylder 19.

Aldersgrænsen for JNOM: Til og med det år du fylder 18.

Antal deltagere fra Danmark:

VM maks 15 piger og 15 drenge, + forsvarende verdensmestre Anna Livbjerg.

JEM maks 15 piger og 15 drenge.

JNOM maks 20 piger og 20 drenge.

Der vil snarest blive informeret om trænere til de enkelte stævner, program for det enkelte stævne inkl. træning og pris. Sejlerhilsen ECD

13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

FORNY DIT MEDLEMSKAB OG PERSONLIGE SEJLNUMMER!

Jf. vedtægterne skal kontingent for året betales senest den 1. april 2021. Skal du fortsat være medlem af ECD og få fordelsprisen på træningsstævnerne i påsken og komme på ranglisten til de kommende s

Indbydelse til Rang 3 Frederiksværk OPDATERET: Rang 4

Der er nu kommer indbydelse og sejladsbestemmelser til rangliste stævne 3 i Frederiksværk 8-9 maj 2021. Der er mulighed for campingplads på havnen se link for mere information https://www.frv-sejl.dk/

KATEGORIER

INFORMATION

HJÆLP

FØLG OS

Europe Class Denmark © 2018. Alle rettigheder forbeholdt

TILMELD NYHEDSBREV