top of page

Dansk Sejlunions Påskelejr 2016

Traditionen tro gennemfører Dansk Sejlunion også i år en påskelejr i samarbejde med KC Øst og Hellerup Sejlklub. For de som af en eller anden grund ikke skal sydpå i påsken så har vi denne træningslejr til jer. Alle sejlere i de nævnte klasser er velkomne - både jer som er gode og jer som er nye.

Trænergruppen bliver stærk i år. Pt er fire trænere tilknyttet: Stig Steinfurth, olympisk sejler i Laser S og Finn Søren Wiegand Kristensen, olympisk sejler i 49´er og tdl verdensmester i 29´er Nicolas Brandt Hansen, olympisk sejler i 470 og DS ansat Christian Rasmussen, olympisk sejler i Soling, Laser S og Star og til daglig ledende træner i KC Øst.

17 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Opdatering af Europeclass klasseregler

Danmark har, på tre følgende IECU generalforsamlinger fremlagt forslag om at lovliggøre brugen af elektronisk kompas i klassen. På generalforsamlingen under Verdensmesterskabet i Vallensbæk 2023, blev

bottom of page