Dansk Sejlunions Påskelejr 2016

Traditionen tro gennemfører Dansk Sejlunion også i år en påskelejr i samarbejde med KC Øst og Hellerup Sejlklub. For de som af en eller anden grund ikke skal sydpå i påsken så har vi denne træningslejr til jer. Alle sejlere i de nævnte klasser er velkomne - både jer som er gode og jer som er nye.

Trænergruppen bliver stærk i år. Pt er fire trænere tilknyttet: Stig Steinfurth, olympisk sejler i Laser S og Finn Søren Wiegand Kristensen, olympisk sejler i 49´er og tdl verdensmester i 29´er Nicolas Brandt Hansen, olympisk sejler i 470 og DS ansat Christian Rasmussen, olympisk sejler i Soling, Laser S og Star og til daglig ledende træner i KC Øst.

Læs mere på: http://sejlsport.dk/media/691928/invitation-og-program-for-pa-skelejr-hellerup-2016.pdf

15 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Dagsorden generalforsamling 2020

1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag Forslag fra Maria Victoria Bøggild omkring elektronisk kompas. Se vedhæftninger 5. Fastsætte

KATEGORIER

INFORMATION

HJÆLP

FØLG OS

TILMELD NYHEDSBREV