Trænere til VM, EM og JNOM

Hej Sejlere, Så har vi fået sammensat et trænerteam til sommerens stævner: OW: Christian Rindom og Nicolas Brandt-Hansen VM: Christian Rindom, Søren Johnsen samt Nicolas Brandt-Hansen EM: Søren Johnsen og Nicolas Brandt-Hansen med Jacob Cholewa som madpakkebåd og assistent JNOM: Holdlederne vil bistå sejlerne. Bedste sejler hilsner, Michael

2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Dagsorden generalforsamling 2020

1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag Forslag fra Maria Victoria Bøggild omkring elektronisk kompas. Se vedhæftninger 5. Fastsætte

Opdatering af statutter til rangliste beregning.

Der er dags dato blevet tilføjet følgende til statutterne for rangliste beregning. Dette er for at tilgode se det nylige behov for fleet sejlads grundet COVID-19. 6.10 Sejladser sejlet i Guld- eller S

KATEGORIER

INFORMATION

HJÆLP

FØLG OS

Europe Class Denmark © 2018. Alle rettigheder forbeholdt

TILMELD NYHEDSBREV