Ny Klassetræner


Som nævnt på vores generalforsamling så ønskede Annette Viborg at stoppe som klassetræner, da det ikke harmonerede med hendes civile job. ECD har efterfølgende søgt efter en ny klassetræner og valget er faldet på Christian Rindom. Christian er allerede et kendt ansigt i Europa jolle klassen. Dels har Christian selv været en særdeles habil Europa sejler og han vandt EM i L'escala i 2007 samt opnåede en 4 plads ved VM i Holland samme år. Sidenhen har Christian taget en træner uddannelse i DS regi og er i dag træner i Vedbæk sejlklub. Christian har været træner for Europa jollerne ved både JNOM og VM i 2011 og det var blandt andet meget positive tilbagemeldinger fra sejlerne ved disse to stævner der gjorde Christian til en oplagt kandidat. Christian vil samtidig deltage i bestyrelsesmøderne som observatør. Lad mig samtidig benytte lejligheden til at takke Annette for hendes indsats som klassetræner. Selv om Annette ikke længere er klassetræner vil hun helt sikkert være at finde i miljøet omkring Europajollerne - vi ser hende helt sikkert på Garda i 2012. Bedste sejlerhilsner Michael

1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

FORNY DIT MEDLEMSKAB OG PERSONLIGE SEJLNUMMER!

Jf. vedtægterne skal kontingent for året betales senest den 1. april 2021. Skal du fortsat være medlem af ECD og få fordelsprisen på træningsstævnerne i påsken og komme på ranglisten til de kommende s

Indbydelse til Rang 3 Frederiksværk OPDATERET: Rang 4

Der er nu kommer indbydelse og sejladsbestemmelser til rangliste stævne 3 i Frederiksværk 8-9 maj 2021. Der er mulighed for campingplads på havnen se link for mere information https://www.frv-sejl.dk/

KATEGORIER

INFORMATION

HJÆLP

FØLG OS

Europe Class Denmark © 2018. Alle rettigheder forbeholdt

TILMELD NYHEDSBREV