top of page

Ny Klassetræner


Som nævnt på vores generalforsamling så ønskede Annette Viborg at stoppe som klassetræner, da det ikke harmonerede med hendes civile job. ECD har efterfølgende søgt efter en ny klassetræner og valget er faldet på Christian Rindom. Christian er allerede et kendt ansigt i Europa jolle klassen. Dels har Christian selv været en særdeles habil Europa sejler og han vandt EM i L'escala i 2007 samt opnåede en 4 plads ved VM i Holland samme år. Sidenhen har Christian taget en træner uddannelse i DS regi og er i dag træner i Vedbæk sejlklub. Christian har været træner for Europa jollerne ved både JNOM og VM i 2011 og det var blandt andet meget positive tilbagemeldinger fra sejlerne ved disse to stævner der gjorde Christian til en oplagt kandidat. Christian vil samtidig deltage i bestyrelsesmøderne som observatør. Lad mig samtidig benytte lejligheden til at takke Annette for hendes indsats som klassetræner. Selv om Annette ikke længere er klassetræner vil hun helt sikkert være at finde i miljøet omkring Europajollerne - vi ser hende helt sikkert på Garda i 2012. Bedste sejlerhilsner Michael

2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page