Sølv til EM, men Europesejlere banket


Til ungdoms Europamesterskaberne for Europejoller i Travemünde lykkedes det Christina Andersen at vinde sølv hos pigerne – men ellers blev de danske sejlere banker gule og blå – det var klart svenskerne der dominerede. Svenskerne blev 1-2-3 hos drengene og 1+3 hos pigerne.

For unge under 19 år blev Christina Andersen guldvinder og her blev Josephine Frederiksen bronzevinder. Tilmed blev Trine Bentzen sølvvinder for piger under 17 år, så de danske piger fik virkelig markeret sig overfor drengene. I alt var der 8 danske piger i top 20.

Bedste dreng blev Frederik Rask, ”den nye i klassen” på en 6. plads. De øvrige danskere i top 20 var Mathias Livbjerg (10), Tobias Hemdorff (14), Jacob Cholewa (17) og David M. Sander, en anden ny i klassen blev nr 18.

I pige sølvfeltet sluttede Josefine Smedegaard med 2 sikre andenpladser og rykkede dermed op på en flot 4. plads samlet.

I drenge sølvfeltet blev Michael Jürgensen ligeledes nr 4 samlet. Michael fortæller: ”Det har virkelig været lærerigt at sejle EM. Jeg og andre har gjort store fremskridt undervejs med at sejle i let luft. Det giver også bl.a. starterfaring at sejle i så stort og stærkt et internationalt felt”

Holdleder Jørgen Eskildsen roser trænerne Mille Jensen og Rie Christiansen for deres indsats: ”På hver deres måde har trænerne virkelig gjort en forskel. Det er en fornøjelse med engagerede og kompetente trænere, der også skaber god stemning på land”

Trods den blå/gule opvisning, så er der dansk optimisme før Open Week på Como-søen i næste uge og VM samme sted ugen efter. ”De danske sejlere er på rette kurs” siger formand Michael Cholwea og fortsætter ”EM var super opvarming, nu er vi klar til forsvare de stolte danske traditioner i de kommende uger i Italien”

.

Se alle EM-resultater på Travemünde Woche's hjemmeside

9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

FORNY DIT MEDLEMSKAB OG PERSONLIGE SEJLNUMMER!

Jf. vedtægterne skal kontingent for året betales senest den 1. april 2021. Skal du fortsat være medlem af ECD og få fordelsprisen på træningsstævnerne i påsken og komme på ranglisten til de kommende s

Indbydelse til Rang 3 Frederiksværk OPDATERET: Rang 4

Der er nu kommer indbydelse og sejladsbestemmelser til rangliste stævne 3 i Frederiksværk 8-9 maj 2021. Der er mulighed for campingplads på havnen se link for mere information https://www.frv-sejl.dk/

KATEGORIER

INFORMATION

HJÆLP

FØLG OS

Europe Class Denmark © 2018. Alle rettigheder forbeholdt

TILMELD NYHEDSBREV