Jørgen Holm tog sølv til Masters EM


Sejlmageren Jørgen Holm er hurtig på kryds, med sin store viden om trim og setup samt præcise styring op gennem de stejle bølger, har selv de unge stærke sejlere svært ved at følge med Jørgen Holm. Jørgen siger selv om sin præstation, at han skal have lært at sejle hurtigt ned ad bakke, det er Jørgens svage punkt, og netop der franskmanden trækker fra. "Men gamle hunde kan da godt lære nye tricks?" påpeger træneren Anette Viborg til sin kollega i et telefoninterview Man kan fornemme smilet i den anden ende af røret og efter en kort pause ler Jørgen og svarer dertil: "Nogen hunde er bare tungere at danse med end andre!" Jørgen Holm sejlede sølvet i hus i kategorien Grand Master. EM'et blev sejlet sammen med de unge sejlere, og samlet set endte Jørgen Holm på en 53. plads ud af 218 sejlere med 107 point sammenlagt. Hans franske rival endte på en 48. plads med 96 point i alt. Det var tæt løb. Læs mere om Jørgen og præstationerne på Garda på baadmagasinet.dk

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Dagsorden generalforsamling 2020

1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag Forslag fra Maria Victoria Bøggild omkring elektronisk kompas. Se vedhæftninger 5. Fastsætte

Opdatering af statutter til rangliste beregning.

Der er dags dato blevet tilføjet følgende til statutterne for rangliste beregning. Dette er for at tilgode se det nylige behov for fleet sejlads grundet COVID-19. 6.10 Sejladser sejlet i Guld- eller S

KATEGORIER

INFORMATION

HJÆLP

FØLG OS

Europe Class Denmark © 2018. Alle rettigheder forbeholdt

TILMELD NYHEDSBREV