top of page

Jørgen Holm tog sølv til Masters EM


Sejlmageren Jørgen Holm er hurtig på kryds, med sin store viden om trim og setup samt præcise styring op gennem de stejle bølger, har selv de unge stærke sejlere svært ved at følge med Jørgen Holm. Jørgen siger selv om sin præstation, at han skal have lært at sejle hurtigt ned ad bakke, det er Jørgens svage punkt, og netop der franskmanden trækker fra. "Men gamle hunde kan da godt lære nye tricks?" påpeger træneren Anette Viborg til sin kollega i et telefoninterview Man kan fornemme smilet i den anden ende af røret og efter en kort pause ler Jørgen og svarer dertil: "Nogen hunde er bare tungere at danse med end andre!" Jørgen Holm sejlede sølvet i hus i kategorien Grand Master. EM'et blev sejlet sammen med de unge sejlere, og samlet set endte Jørgen Holm på en 53. plads ud af 218 sejlere med 107 point sammenlagt. Hans franske rival endte på en 48. plads med 96 point i alt. Det var tæt løb. Læs mere om Jørgen og præstationerne på Garda på baadmagasinet.dk

13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Opdatering af Europeclass klasseregler

Danmark har, på tre følgende IECU generalforsamlinger fremlagt forslag om at lovliggøre brugen af elektronisk kompas i klassen. På generalforsamlingen under Verdensmesterskabet i Vallensbæk 2023, blev

bottom of page