top of page

Sailorcamp IHÅ rykkedede grænser


Grænser er rykket og nye døre er åbnet Sailorcamp IHÅ slog i weekenden dørene op for landets e-jollesejlere. Lejren bød på en palet af forskellige workshops og sejlerne gav sig fuldt ud med blod, sved og latter. Weekenden pressede alle til det yderste og de sidste energireserver blev ofret i det tæt pakkede program. På en mountainbike tur søndag fik trænerne sig et ordentlig shok, efter en sejler tog en vild flyvetur henover cykelstyret og lige ind i et træ. Sejleren blev hurtigt kørt på hospitalet og blev tjekket og scannet, heldigvis slap han med skrækken, et meget ømt hoved og der lød en lille latter, da Anette Viborg havde ham røret efter lejren. Ud på kanten ”Det har været en super sjov og grænseoverskridende weekend, vi sejlede melges 24, klatrede op på 22 mælkekasser, blev vækket sent om aftenen med grydelåg og fløjter, løb rundt i skoven klokken to om natten, i hold fandt vi med bind for øjnene gemte citroner, cyklede i skoven og fik mudder overalt, vi spillede kajakpolo i svømmehallen, sang højskolesange og lavede små improvisations øvelser.” siger en begejstret sejler, Victoria Nissen.

Stort sammenhold ”Som ny i klassen var det fedt at blive modtaget med enorm stor varme af en masse søde sejlere og trænere. Det har været en skøn weekend, som Anette og co. har lagt et stort arbejde i. Stor tak til dem.” siger Victoria Nissen, ny e-jolle sejler fra Horsens. Musik, drama og personlig udvikling Da sejlerne ankom fredag aften blev de mødt med sang, krop og bevægelse helt i højskolens ånd. Sejlerene var opdelt i faste teams over weekenden, hvor man mødtes og samlede op på de forskellige indtryk sammen med deres teamtræner. Spileren op Lørdag middag blæste vinden let fra en sydvestlig retning, og det var perfekte forhold for at tage de unge sejlere med ud i Melges 24. Kvindebesætningen TeamXX stod som instruktører bag på bådene og gav tips og tricks. ”Jeg var meget spændt på, hvor meget sejlerne kunne få ud af den korte tid vi havde til rådighed” fortæller, trimmer på TeamXX, Line Just. ”Men jeg følte, jeg havde overraskende meget overskud og fik hurtigt sejlerne sat ind i en god rytme.” Ved siden af de racende både sad det næste hold spændt i motorbåde og ventede på det blev deres tur i hængestropperne. Samarbejdspartnere Sailorcamp IHÅ vil gerne lade det lyde en stor tak til vores samarbejdespartnere Idrætshøjskolen Aarhus, Europeclass Denmark, Sailing Aarhus, Kaløvig ungdomsafdeling og Aarhus Seashop for deres store støtte til arrangementet. Se video http://www.youtube.com/watch?v=6TFcPrcPekY&feature=player_profilepage Lyst til at Læs mere tjek europamester, Anne-Line Lyngsø, sejlerblog om Sailorcamp IHÅ http://www.sejlsport.dk/sw14053.asp?dagbogsId=1425

12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Opdatering af Europeclass klasseregler

Danmark har, på tre følgende IECU generalforsamlinger fremlagt forslag om at lovliggøre brugen af elektronisk kompas i klassen. På generalforsamlingen under Verdensmesterskabet i Vallensbæk 2023, blev

bottom of page